Voordelig bouwen

Hoe we de kosten laag houden

Eén bouwcoordinator

Doordat wij gedurende het gehele bouwproces werken met dezelfde bouwcoördinator kan er efficiënt gewerkt worden en hoeven er weinig bouwvergaderingen plaats te vinden. Dit bespaart uiteindelijk een hoop tijd en daardoor geld.

Lage overhead

Doordat Residence Makelaardij een kleinschalig bedrijf is met een platte bedrijfscultuur hebben wij geen onnodige managementkosten. Daarnaast kunnen wij door onze ambulante werkwijze kosten besparen op huisvesting- en energiekosten. Beide situaties resulteren in een zeer lage overhead, wat natuurlijk ten voordele is van uw bouwproject.

Woning

Voordelige bouwkavel

Doordat wij al jarenlang in het noorden van Nederland onze huizen bouwen, weten wij inmiddels hoe we het voordeligst aan de bouwkavels kunnen komen. We zijn altijd op de hoogte van de actuele prijsontwikkelingen, hebben zeer goede connecties met de gemeenten en zijn inmiddels uitgegroeid tot ervaren onderhandelaars. Al deze kennis en vaardigheden resulteren in een voordelige vierkante meterprijs.

Efficiënt en effectief werken

Door onze ervaring in de bouwsector kunnen wij een realistische en efficiënte planning opstellen. Deze planning wordt goed gecommuniceerd met alle betrokken partijen, waardoor iedereen op de hoogte is van alle taken en deadlines. Een goede planning in combinatie met een duidelijke, open communicatie resulteert in de besparing van kostbare uren.

Vogel