Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

Haren  , Heeft U de Kavel, Wij de woning !!

Haren , Heeft U de Kavel, Wij de woning !!

Terug naar Projecten nieuw | Gepubliceerd op:

Uniek Wonen In Haren, met alle voorzieningen binnen handbereik?

 

 

De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren.

De wijk
Na het laatste Nieuwbouw project te Haren, waar wij de laatste woning nu gaan realiseren aan de Escape, is het Harener Holt aan de buurt.

Een nieuwe eigentijdse woonwijk met ongeveer 350 woningen en diverse woonvormen: van sfeervolle huizen in groene hofjes tot vrijstaande woningen en vrije kavels waarop u uw eigen huis kunt bouwen. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past.

 

Er zijn hier meerder type woningen mogelijk en deze worden nu uitgewerkt door een architect.

Heeft u een kavel gekocht of optie dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden welke hier passen met of zonder eigen plan.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak, dan kunt u contact met ons opnemen via het info formulier 

Downloads

Overzicht_ligging

Bekijk ook

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

 HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN   
 
Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa’s van Residence-MakelaardijResidence-Makelaardij kan u met gepaste trots deze schitterende type nieuw te bouwen villa's aanbieden. Deze exclusieve vrijstaande woningen kenmerken zich door hun moderne architectuur, strakke uiter…