Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

***  Nu in de verkoop ***   schitterende woning incl. ruime kavel midden in de natuur te Blauwestad

*** Nu in de verkoop *** schitterende woning incl. ruime kavel midden in de natuur te Blauwestad

Terug naar Projecten nieuw | Gepubliceerd op:

 

In het uitbreidingsplan de Wei in de Blauwestad  wordt gestart met de verkoop van een kleinschalig nieuwbouw project bestaande uit  vrijstaande woningen.

 In een waterrijk  gebied in de Blauwestad aan de Leeuwerik  liggen deze opvallende woningen.

Deze moderne woning straalt rust en ruimte uit. Wat een genot om hier te wonen! Heerlijk uitzicht op het water en kijken wat de natuur te bieden heeft. Of er op uit varen met uw eigen boot. Vakantie vieren kan voortaan vanuit eigen huis!

Door de unieke ligging van deze moderne woning is het een feest om zowel binnen als buiten te leven. In het ontwerp is dan ook sterk rekening gehouden met de plek. Het fantastisch zicht op het water beleeft u op vele plekken in de woning. De grote  woonkamer met glaspartij en openslaande tuindeuren vergroten deze beleving en wordt buiten echt naar binnen gehaald.

Ook de verdieping biedt voldoende ruimte: drie mooie slaapkamers. Eigen toilet op de overloop. En daarnaast heeft de woning een complete badkamer. Dit ontwerp laat zien dat ook een compacte woning een heerlijk familiehuis kan zijn! En eventueel ook nog eens levensloopbestendige gemaakt waarbij de optie garage wordt vergroot/getransformeerd tot slaapkamer, badkamer en berging.

door ook voor de de rieten kap te kiezen en anderzijds een strak gevel en antraciet kozijnen, is de stijl van deze woning niet in één woord te vatten. Het is dan niet alleen een moderne woning , maar ook klassiek en landelijk. Het is een woning met een heel eigen karakter. Daarbij zijn alle materialen kieskeurig op elkaar afgestemd. En de kleuren matchen perfect bij elkaar. De grote ramen geven daarentegen weer een gezellige en lichte touch. Al met al een prachtig samenspel! en uniek hier voor deze prijs.

Dit type is gelegen op een kavel vanaf ca. 774m2 en verblijf  oppervlak van ca. 150m2
Koopsom vanaf € 277.250,- v.o.n. voor de zeer ruime gezinswoning,

Voor meer informatie omtrent dit unieke project, kunt u contact opnemen met Residence-Projects.

Een korte samenvatting van het Oldambtmeer en diens regio: 

  • een nieuw meer van ruim 800 hectare 
  • 350 hectare nieuw natuurgebied 
  • toeristische recreatieve voorzieningen 
  • de mogelijkheid om te wonen aan het water, midden in de natuur 
  • alle voorzieningen nabij in Winschoten
  • uitstekend gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (Groningen 20 min. en Duitsland 15 min)

Downloads

Kavel lijst

Bekijk ook

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

 HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN   
 
Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa’s van Residence-MakelaardijResidence-Makelaardij kan u met gepaste trots deze schitterende type nieuw te bouwen villa's aanbieden. Deze exclusieve vrijstaande woningen kenmerken zich door hun moderne architectuur, strakke uiter…