Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u een huis bouwen? Geen stress! Wij nemen u de zorg uit handen  Gesprek aanvragen

Ontwikkelaar van authentieke topkwaliteit in woningbouw

Residence makelaardij verkoopt en bouwt zowel projecten als individuele wonigen. De ambachtelijke bouw wordt gedaan door vakkundige bouwvakkers. Geen prefab houtbouw, maar echt metselwerk van buiten is onze voorkeur. Vanuit een passie voor bouw ontwikkelen wij woningen voor de toekomst. Sterk gebouwd en zeer energiezuinig. En dat voor prijzen die enkele tientallen procenten lager liggen dan de marktwaarde.

Over Marco Craanen, eigenaar Residence Makelaardij en Bouw.     


De bouw

Geboren ben ik in een ondernemersgezin in De Bilt. Ik voel me echter een echte Noorderling, want ik groeide op in Noord-Nederland.

Commercieel

Tijdens mijn loopbaan heb ik alle trajecten  in de bouw meegemaakt zowel in de praktijk als theorie. Ik bleek theorie en praktijk goed te kunnen combineren en gevoel voor commercie te hebben. Mijn werkgevers stimuleerde mij om me door te ontwikkelen en die kans pakte ik met beide handen aan.

Accountmanager in de bouw

Wat volgde was een mooie reeks commerciële functies bij verschillende grote multinationals in de bouwsector, beton mortelindustrie, Gevelsteen industrie, Kozijnen, stukadoors materialen, tegellijmen, coatings en buitendienstmedewerker voor een bouwmaterialenhandel voor ruwbouw en afbouw, voor vele architecten en grote goei bouwondernemingen.

 

Huizen bouwen

De afgelopen jaren heb ik voor vele gezinnen bemiddeld en mede doordat de prijzen veel te hoog lagen bij de huidige bouwbedrijven, zijn we onze eigen bouw onderneming  begonnen en hebben daarij zelfs de aansluiting bij woningborg gerealiseerd.

zodat we zelf tegen een normale prijs de woningen kunnen realiseren. Door dit te doen groeide ons klanten bestand en hebben we dit bedrijf opgericht. om zo de  klanten nog beter te kunnen bedienen.

 

Residence Makelaardij

Het ondernemerschap dat met de paplepel ingegoten is en mijn kennis en ervaring in de bouwsector vormden de basis voor een volgende stap in mijn loopbaan: zelfstandig ondernemer. Hierbij zocht ik naar een concept om mensen te helpen bij bouwprojecten tegen normale prijzen. Dit leidde tot de bijzondere formule van Residence Makelaardij en Bouw: goedkoper bouwen met authentieke topkwaliteit en innovatieve energiebesparing. Huizen voor de toekomst waarin het comfortabel, aangenaam en betaalbaar wonen is!  Zowel projectmatig als voor klanten met een eigen kavel of idee. 

 

Ik wil ook betaalbaar, comfortabel en aangenaam wonen

Onze afgeleverde projecten

Met Residence Projects bouwt u gemiddeld voor een prijs die enkele tientallen procenten lager ligt dan de marktwaarde

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

 HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN   
Exclusieve Villa's vanaf € 335.000,-

Exclusieve Villa's vanaf € 335.000,-

Exclusieve Villa’s van Residence-Makelaardij…
Verkocht

Verkocht

 Nieuwbouw 6 Luxe stads Villa's te Winschoten…

Contact

Makelaardij & Bouw

 

Residence   

Dennenborg 4
9685 KE Blauwestad 

Wilt u meer informatie? Of wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

Wij werken op afspraak omdat we niet alle dagen op kantoor zijn en we op deze manier alle tijd voor u / jullie hebben.

 

Dennenborg 4
9685 KE Blauwestad
 
+31 (0)6 25 33 12 03