Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Wilt u een nieuwe woning bouwen zonder zorgen? Van bemiddeling tot oplevering, wij nemen u desgewenst de totale zorg uit handen. U krijgt precies wat u wenst, u hebt er geen omkijken naar. En desgewenst regelen wij de bouwkavel er ook bij, eveneens voor een zeer scherpe prijs.

Wilt u een huis bouwen? Geen stress! Wij nemen u de zorg uit handen  Gesprek aanvragen

‘Zo goedkoop bouwen? Dat kan toch helemaal niet?’ Het kan wél!

‘Zo goedkoop bouwen? Dat kan toch niet?’ Dat is vaak de eerste reactie van mensen als zij hun offerte voor nieuwbouw van Residence-makelaardij hebben gekregen. Maar wij bewijzen: het kan wél: wij bouwen voor u het mooie, vrijstaande, zeer energiezuinige, oerdegelijk traditioneel gebouwde en levensloopbestendige huis van uw dromen, in elk prijssegment. En dat voor een prijs die gemiddeld enkele tientallen procenten lager ligt  dan de gangbare marktprijzen, u bespaart tienduizenden euro’s

Hoe kan het dat Residence-makelaardij zo goedkoop kan bouwen? 

Residence is een kleinschalige organisatie die uw belangen behartigt in elke fase van het bouwtraject. Met een schat aan kennis en ervaring in de bouwsector ontwikkelden wij een uitgekiende en zeer efficiënte en effectieve manier van bouwen. Hiermee besparen wij behoorlijk op kosten in elke fase van de bouw. 

Hoe wij de bouwkosten laag houden

Eén coördinator voor het volledige bouwtraject

Een bouwcoördinator voor het bouwproject van planvorming tot oplevering. Een pragmatische aanpak met optimale logistieke controle zonder veelvuldige bouwvergaderingen scheelt heel veel uren en daarmee kosten. 

Zeer lage overhead

Dankzij onze kleinschalige en platte opzet kunnen wij werken zonder managementkosten. En dankzij onze ambulante werkwijze hebben wij geen dure huisvestings- en energiekosten. Onze zeer lage overhead drukt de kosten van uw bouwproject aanzienlijk.

Goedkope bouwkavel

De markt voor bouwgronden in Noord-Nederland heeft weinig geheimen voor ons. Wij kennen de actuele prijsontwikkelingen, hebben uitstekende ingangen bij de Noord-Nederlandse gemeenten en zijn kundige en ervaren onderhandelaars. Zo krijgt u bij ons altijd een zeer gunstige prijs per vierkante meter.

Efficiënt en effectief werken

Wij maken een uitgekiende planning op basis van een schat aan praktijkervaring in de bouwsector. Vervolgens zorgen wij dat deze planning bij alle betrokken partijen bekend is en dat eventuele wijzigingen tijdig duidelijk worden gecommuniceerd. Zo weten alle bij de bouw betrokken disciplines altijd precies wanneer er wat van hen wordt verwacht. Alle betrokken vaklui kunnen zeer efficiënt en effectief werken en dat scheelt aanzienlijk in de werkuren. 

 

Ik wil meer weten over goedkoop bouwen

Onze afgeleverde projecten

Met Residence Projects bouwt u gemiddeld voor een prijs die enkele tientallen procenten lager ligt dan de marktwaarde

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

14x HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN

 HALF VRIJSTAANDE HERENHUIZEN   
Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa's

Exclusieve Villa’s van Residence-Makelaardij…
Verkocht

Verkocht

 Nieuwbouw 6 Luxe stads Villa's te Winschoten…

Contact

Makelaardij

 

Residence   

Dennenborg 4
9685 KE Blauwestad 

Wilt u meer informatie? Of wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

Wij werken op afspraak omdat we niet alle dagen op kantoor zijn en we op deze manier alle tijd voor u / jullie hebben.

 

Dennenborg 4
9685 KE Blauwestad
 
+31 (0)6 25 33 12 03